Påmelding til workshop mm

Du kan melde deg på ved å bruke påmeldingsskjemaet, eller du kan bare komme. Hvis du ikke er påmeldt, husk å komme i god tid slik at innbetalingen kan skje før kurset begynner.

Prisene for workshops og masterclass er:
Seminarpass (for alle masterclass og alle workshops): kr. 1.200,- (redusert for studenter, pensjonister og medlemmer av foreningen kr. 1.000).
Dersom du ønsker å få med deg alle konserter og workshops kan du bruke festivalpass: kr. 2.100,- (redusert for studenter, pensjonister og medlemmer av foreningen kr 1.800,-). Du kan også velge enkelte workshops/masterclass nedenfor.

Du kan delta på workshops som lytter og som aktiv (samme pris). Som lytter trenger du ingen forutsetninger. Aktiv deltagelse krever selvfølgelig litt forberedelse, men alle blir involvert på det nivået de er – det er altså ingen krav om å være superflink her!

Vi har fått en del spørsmål: “Kan jeg delta der?“. Alle organister som har forberedt et stykke (romantisk musikk: v/ Nathan Laube, Bach: v/ Hans Fagius) kan delta aktivt ved å spille og blir veiledet av “mesteren”. Alle musikkelskere kan delta ved å høre på, da får du et innblikk i verkstedet til topp-musikere!
Workshops retter seg først og fremst til organister og studenter som ønsker faglig påfyll; allikevel kan det være givende for deg som er “bare” interessert i orgel. Du vil få nye innsyn i orgel som instrument og orgelmusikken.


Previous slide Next slide Show content Hide content